"I am Jack's smirking revenge."

Jag har blivit helt överöst av propaganda! Gissa hur, jo jag har läst Fight Club (ja, det var en bok först). Den är så sjukt bra, och allt Tyler säger är så sant. Jag känner att man vill agera på nåt sett men eftersom jag är en fin flicka slår jag inte ner nån. Istället piffar jag upp skolan lite, de som vet vad jag menar vet det, ni andra; synd!

"This is your life and it's ending one minute at a time. "

Det är så sant, men det är mer sättet det sägs på som är coolt. Det är så agressivt skrivet och kraftfullt.

För övrigt var jag irriterad idag, på lite allt möjligt. Men det gick över sen... Gud så intressant tänker säkert du som läsare och det var det självklart inte. Men men, allt i livet är inte super flashigt. Jo kanske Fight Club. Jo vi kan nog komma överens om att Fight Club is super flashigt. Längtar till vår Fight Club kväll Freddy-boy. :D Jag kommer återkomma till Fight Club snart men i en lite annan skepnad. Mohahahhahaha Friluftsdag

Igårvar det friluftsdag, vi skulle till Flottsbro och åka pulka. På pendeltåget tvingades jag sitta bredvid en läskig gubbe. Han frågade om jag hde slaktat en gris nån gång och sen sa han att han hoppades att vi spydde. Som ni kanske förstår bytte vi illa kvickt sittplatser. Pendeltåget var så klart försenat så vi sprang allt vad vi hade till vår anslutande buss, som tur var hann vi.

Väl fram åkte vi pulka för glatta livet. I slutet av backen var en sjö, med is på. Men isen dåg inte allt för säker ut och det var en kamp för livet för att hinna stanna innan isen kom.

Efter ett tag förstod vi att första bussen hem gick kl fyra. Klockan var ett och vi kände oss färdiga, vi hade åkte så vi storknade och ätit vår goda matsäck. Så modiga som vi är bestämmde vi oss för att gå till Alby. Jag säger bara så här; det var lite längre än vi hade tänkt oss.

Men väl framme behövde vi bara sitta på tunnelbanan i typ en timme för att komma tillbaka till stan. Men allt som allt var det en väldigt lyckad dag.  


REA

Idag har jag köpt:
två par jeans
en klänning
en kofta
en tjocktröja
en tunn jacka
en mössa


Tillsammans kostade allt runt 600 kr. :D


Jag älskar rea!

(För övrigt Sofia B om du läser här är forumet jag snackade om, http://www.simsforums.net/empty-t4584.0.html;topicseen)


En månad kvar...

Jag är trött. Har suttit i projektgruppen och jobbat i flera timmar. Min projektgrupp är jättebra! När vi jobbade satt jag och kollade in i ett grupprum, där satt Ellen, Sofia och Josefina och hade trevligt. Lite avundsjuk blev jag, men vi hade roligt i gruppen också. Imorgon kommer jag sluta tidigt eftersom vi i gruppen har jobbat så flitigt. GÖTT!

Idag har jag umgåtts med lite andra personer än vanligt, jag har inte varit så mycket med Ellen och Sofia utan istället med typ Ebba och Hanna. Men det har varit en väldigt trevlig dag ändå. Snart måste jag plugga spanska. Men just nu orkar jag inte.

Om en månad släpps The Sims 3, jag är super peppad. Ska bli så kul!


Il Padrino


Tack för att ni finns

Jag tycker så mycket om er, tack:D

Legacy

Jag är ju lite nördig så jag har gjort en till blogg där ni kan få följa min legacy familj på The Sims. Man ska spela tio generationer med samma familj. Det är en riktig utmaing och min blogg är läsvärd och spännande.

onthewaterfront.blogg.se/utopia

Reservoir Dogs

Jag såg Reservoir Dogs idag, den är sjukt bra. Tarantino är allas våran gud! Han är lite lik Morrissey, bara så att ni vet.Jag hoppas att ingen blandar ihop Harvey Keitel och Tarantino. För övrigt var Keitel med i Taxi Driver, tjugo år yngre med tjugo centimeter längre hår.

Snö-dag

Idag träffade jag Felicia och Elin. Det var så länge sedan sist... "träffen" började bra, Felicia såg en Morrissey poster på stan och jag sprang dit och tog den. Nu hänger den i mitt rum, glad!Vi åt på Fotöljen och jag tog kort med min fin, fina kamera. När jag hade fotograferat färdigt fototade en gubbe på gatan oss. Han log och gav oss tummen upp sen gick han vidare. Men efter cirka en sekund kom han tillbaka och tog ett till kort. Underlig gubbe.

Efter en god lunch gick vi inåt stan.

Vi fortsatte in i Gamla Stan, där vi bestämde oss för att vara turister. Självklart tog vi kort med det flummiga trollet. Det var en hel turistfamilj innan oss och alla typ sju medlemarna skulle fotas. Vad tänker turister med?!Nåt annat lite töntigt är om man köper en kalender för 2009 med Halo tema.Vi fortsatte inåt stan och hade jättetrevligt. Jag köpte biljetter till Gomorra som jag och mamma ska se imorgon. Ska bli skojigt. När det började snöa och blåsa skyndade vi in på en buss och åkte hem. Imorgon ska jag äta sushibuffé.

Jag har ritat lite mer
Myz i Bredäng

Igår åkte jag och Sozs till Bredäng. Ellen mötte oss glatt i kylan och vi promenerade genom kvarteren tills vi kom till Ellens trevåningars radhus. Stort var det och mycket fint. Trots att vi var inne och hade flera filtar om oss frös vi, med vi menar jag Ellen och jag. Inte Sofia såklart, hon har någon speciell Norrlandsgen som gör att hon inte fryser. Men vi vanliga dödliga frös, och inte lite heller. Men nu ska jag inte klaga, det var jättetrevligt och vi gjorde pannkakor. Jag fick den svåraste uppgiften, jag vispade grädden. Den blev självklart oerhört lyckad och även pannkakorna blev det. Det var jättegott. Ni betyder så mycket för mig:DThe Courteeners ska vara förband till Morrisseys Usa spelningar, synd att de inte kommer till Stockholm. Men man kan inte få allt. Ska spela The Sims snart, såg Taxi Driver igår, sjukt bra film. Nästa pojke som födds i The Sims ska heta Travis.

You Know Where You Belong

"Here her head, she lay
Until she'd rise and say :
"I'm starved of mirth;
Let's go and trip a dwarf""

Jag lyssnar på konstiga b-sidor med the Smiths nu. Texten i Wonderful Woman är väldigt underhållande. Ska på bio senare i kväll och imorgon ska jag käka lunch med några från klassen. Mycket trevligt!

Jag har ju upptäckt ett nytt band, de är sjukt bra. Men jag säger inte vilka det är, eller jo kanske. Eller... Iallafall såg jag Fargo för några dagar sedan, den var bra. Det är lite kul hur de säger JA hela tiden. Den var ganska hemsk men ändå rolig. Jag intalar mig själv att det roliga jag såg i filmen kommer från mitt otroliga kunnande om film.

Nu vet jag hur jag gör, jag lägger upp en bild på bandet och ni får gissa. Kul va! :DDeras musik är grymt bra men de är inte lika coola som The Smiths. Jaja, jag är faktiskt väldigt duktig som lyssnar på musik som är gjord de senaste åren av band som inte har funnits sedan åttiotalet.

RSS 2.0