Nu är det snart Juni

Har jobbat i helgen, varmt men helt ok.

Känner mig lite konstig, glad men samtidigt förvirrad. Jag har insett något men vet knappt vad jag har insett. Det är massa jobbigt kvar i skolan och jag är trött. Men snart är det sommar. Folk slutar aldrig förvåna mig, föräldrar på Skansen förvånar mig, mina kompisar förvånar mig. Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Men det blir nog bra.

Ska bli skönt med sommarlov trots att jag ska jobba så mycket. Blir iallafall annorlunda än skolan som jag är trött på nu!

Jag har skapat en ny blogg, onthefilmfront.blogspot.com.
Kolla gärna in den men ha i baktanken att den fortfarande är lite under konstruktion...


Congrats!

Grattis Morrissey!

Love you, you handsome devil.


Life's a gas!

Jag tror Naturkunskap provet gick riktigt illa, fan fan fan! Jag hade pluggat på fel saker men med lite tur får jag G. Annars får jag väl säga till Magnus som det är, jag missförstod vad man skulle plugga på.

I kväll ska jag på personalfest, ska bli nice. Sen ska jag jobba torsdag och fredag, ska bli mindre nice men mer cash.

Vet inte vad jag ska skriva, lägger in en bild istället för att visa hur jag känner just nu.


The World is at War, but Don't Ever Miss the Beauty of it All

Jag kom på rubriken helt själv, ibland känner amn sig som en riktig poet. Och ibland inte, som tillexempel när man måste läsa jobbiga filsofiska avsnitt av Gentlemen. Inte kul!

Idag hade jag skriftligt nationellt prov i spanska vilket gick ganska dåligt, tror jag iallafall. Det kändes inte alls bra. Men jag hoppas på VG och är nöjd med G i spanska. Det känns ovant att säga att man är nöjd med G, men tyvärr är det så.

Imorgon ska vi se nån engelsk film på Engelskan (suprise), undra vilken det blir. Säkert nån helt okej film men jag kommer högljudt sitta och klaga bara för att jag har sett bättre brittiska filmer som ingen annan har hört talas om. Skryt- Wilma är i högform...

Imorgon är det återträff med min förra klass, det ska bli skoj att se vad som blivit av alla. Och i helgen ska jag till Linköping på släktträff, jag är fett bizzy (vet att det inte stavas så)!

Jag avslutar detta trevliga inlägg med en krya-på-dig-kram till Fredrika och en-ha-det-bra-i-Prag-kram till Josefina. Och slutligen en liten bild för att förgylla allas tillvaro (mest min...).Han ser ut som en blanding av Morrissey och Plato i Ung Rebel. Eller de kanske är varsin hälft av Presley. Vem vet, kanske är det min C-uppsats ska handla om...


Städa HD-style

Min dator är så otroligt seg och idag bestämde jag mig för att kolla vad problemet kan vara. Jag kom fram till att det antaglien beror på att jag bara har 578 mb ledigt utrymme kvar. Så min lösning på problemet är att rensa lite. Jag hittade verkligen massa skräp från förr, helt onödiga saker och lite roliga saker. Som gamla bilder...Gissa vem som är jag!

Okej det kanske inte var så extremt länge sedan men det känns otroligt länge sedan!

Top 10-actors

Listan är utformad utifrån mina egna åsikter och utifrån de filmer jag har sett med skådespelarna.

1. Marlon Brando2. Robert De Niro


3. Jack Nicholson


4. Harvey Keitel


5. James Dean


6. Dustin Hoffman7. Edward Norton


8. Michael Madsen


9. Kevin Spacey


10. Sean PennDet var det! Håller ni med eller inte?


<3Så söt!!!

Me want!


Toan?!Ibland när man kommer hem står det en toalett utanför dörren. Då blir man förvånad. Men du har vi iallafall en fungerande toalett vilket alltid är trevligt.

Idag hade vi tre nationella prov, engelskan gick bra och spanska gick bra med tanke på att jag är sämst på att snacka spanska. Sen skulle vi ha naturkunskap men det blev inställt, yay! Istället gick jag, Ellen, Josefina och Sofia och fikade, det var trevligt.


Idag på lunchen hördes det konstiga ljud från Zinkensdamm, vi gick dit för att undersöka problemet. Det visade sig att det var läroverksfejden, verkar ju fett kul. Min skola har inga traditioner, men det kanske är bäst så. Vad vet jag...


Ska på träning snart, värsta duktiga dagen:D


Nu är bloggen igång igen!

Mitt internet har varit nere i typ evigheter. Men nu efter mycket tryckande har jag lyckas få igång det.JA!!!

Jag chattade med en turk på omegle.com i typ tre timmar idag, det var trevligt. Nu har jag så mycket att komma ikapp med, ska läsa allas bloggar och uppdatera mig på alla forum. Ojojojoj, tur att jag är ledig i helgen. Ja just jag har jobbat typ hela helgen, det var ganska nice. Jag ska köpa en platt-tv, ska bli asnice att spela xbox i HD.   

Hur som helst orkar jag inte vara rolig, men lägger upp lite gamla bilder och nya...

 
Sofia blev så här när operasångerskan vann melodifestivalen...Ellen och Hanna filosoferar om livetWilma ala sombrero!Läskigt!!!Koncentrerad:PHow Soon is Now?!

Nu orkar jag inte mer...

Men ha det gött, så uppdaterar jag snart igen(om inte internet lägger ner igen:P)

RSS 2.0